Nee, digitaal trouwen kan niet. Althans niet in Nederland. Er zullen vast wel vage landen zijn waar dat mogelijk is. Het gaat om websites en digitale tools die van pas komen bij een bruiloft en het organiseren daarvan (yup, heel handig als ceremoniemeester).

>> Etsy: Geweldige shop met zelfgemaakte spullen. Vooral top voor aankleding van bijvoorbeeld de dinertafel en uitnodigingen.

>> WedPics: Een gratis app (voor iOS en Android) waarom je een album aanmaakt (die een eigen ID krijgt) en waarop gasten foto’s kunnen uploaden. Naderhand kun je foto’s downloaden.

>> WordPress.com: Een gratis blog heb hiermee je zo in elkaar. Er zijn een aantal mooie gratis wedding themes in omloop, met specifieke componenten zoals RSVP.

>> Confetti Day Dreams: Een site met veel inspiratie (aankleding, DIY tips), maar ook (gratis) printable downloads.

>> Pinterest: De prikbord/moodboard website waarop je genoeg inspiratie kan halen, maar ook zelf een (verborgen) bord kan bijhouden met ideeën.

>> Tenslotte nog Marktplaats en Aliexpress. De eerste voor tweedehands spullen (ik heb er globes weggeplukt) en de tweede voor goedkope spullen uit China (let op: de bezorgtijd is 15 tót 60 dagen).