Het is 8 november 2016, de eerste stembureaus in de VS zijn al open en ik heb nog geen mail van Hillary gehad.

Sinds ik in juli een kek anti-Trump plaatje heb gemaakt op hillaryclinton.com/trumpyourself krijg ik nogal veel mails van Hillary (de vrouw schijnt iets met e-mails te hebben). Of óver Hillary (past helemaal in het straatje van de ‘I’m with her’ campagne)

13686544_

41 mails tot nu toe.

De inhoud? Ze wil donaties voor haar campagne. Dat kan als vanaf $1. Een luttel bedrag zoals ze zeggen. Daar laat ze anderen ook over mailen. Zoals Barack Obama, Joe Biden en niemand minder dan Barbra Streisand. Nu denk ik niet dat Obama en Biden zelfs die mailtjes hebben lopen tikken, maar Barbra… pfoe. Die e-mail bracht mij danig aan het twijfelen. Recht uit het hart.

barbra

Barbra ‘pullde’zelfs de Yentl card. Dan word je toch bijna verleid die $1 te doneren. Ik heb het geprobeerd. Maar dat kan helemaal niet vanuit Nederland!

En vandaag gaan ze dan naar de stembus daar aan de andere kant van de Atlantische oceaan. En ik blijf wachten op mijn 42e mailtje van Hillary. Misschien komt die morgen wel.

via GIPHY